18 Şubat 2013 Pazartesi

Anneye Hediye Almak


Günlük yaşantımız boyunca anneye hediye her zaman özel günlerde alınmıştır. Fakat anneler günü sadece Mayısın ikinci haftasından değil aslında her gün anneler günüdür. Bu bakımdan annelerimize her zaman anneler hediye sitesinden hediye almak çok iyidir. Bu nedenden dolayı da annelerin hakkın hiçbir zaman ödenmez ve ölümümüze kadar da ödenmeyecektir.

Bütün âlemde hangi canlı varsa hepsi anneye muhtaçtır. Gözle az görülebilen pire bile anneye muhtaçtır. O yüzden anneye hediye özel günler haricinde de annelerimize hediye almak ve onları mutlu etmek bizlerin görevlerinden biridir. Unutmayın ki İsra Süresinde bile annelerinize yaşlandığında onlara of bile demeyin ayeti vardır. Bu yüzden dolayıdır ki Allah’a inanmak ve Peygamberden inanmaktan sonra Anneye ve babaya saygı ve sevgi göstermek gelmektedir. Anneye hediye almak dünyanın en güzel harikalarından biridir. Bir anneyi mutlu etmek Allah’ı ve Peygamberimizi mutlu etmektir. Bundan dolayıdır ki Annelere ne kadar hediye alınsa da azdır.

Gelişen teknolojilere baktığımızda ise artık internet alışveriş sitelerinden anneye hediye almak daha kolay ve hızlı hale gelmiştir. Bu bakımdan zamanımız yoksa ve işyerimizden zamanımızı fazla harcıyorsak internetteki alışveriş sitelerinde anneye hediye almak için bulunmaz bir fırsattır. Eskilerden bugünlerimize baktığımızda teknolojilerinin her geçe gün ilerlemesiyle beraber annelerimize en güzel hediyelerimize ve de ucuz almamızı sağlamaktadır. Özel günler haricinde de bizleri bu zamana kadar büyüten annelerimize  anneye hediye almak zor gelmemesi gerekmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder